FES-TE SOCI!

FES-TE SOCI!
Temporada 12/13 Fes-te soci!

23 de septiembre de 2009

Previa Partido: Oriola - C.E.S


Avui es disputarà el partit que correspon ala jornada 5 del campionat de lliga segona divisiò B del grup 3er entre el oriola i el nostre equip de casa el Centre D'esports Sabadell.

El partit es jugarà a les 21.00 hores i esperem que amb una victoria facil per el equip arlequinat. Tot i que el sabadell no podra comptar amb els seus incondicionables aficionats, degut aquest horari intersemanal, s'espera que almenys una vintena de aficionats s'apropin per animar el seu equip i poder aixins guanyar el 2 partit consecutiu de la lliga i primer fora de casa.

aixi doncs començem ya amb el repàs de els jugadors convocats per part del sababdell per aquest partit de lliga.

De Navas, Adrià Mir, Chapi, Jesus Garcia, Pep Pagès, Bermudo, Pelegrí, Castell, Robles, Juvenal, Puigdollers, Joel, Fran, Blas, Roberto i Fito.


un onze posible per aquest partit pot ser...

ala porteria probablement un dels millors porters de la categoria David de navas, amb defensa de cuatre jugados per Pep Pagès, Bermudo, Pelegrí i Robles
un mig del camp amb cuatre jugadors format per Juvenal i castell com homes mes retrasats i Puigdollers fent parella amb Roberto mes avançats. I com homes de referencia en atac com son Joel i Fran Arévalo.
Aquest ultim va firmar un dels millors partit desde que vesteix la samarreta arlequinada.

aixi doncs l'ultim que ens queda per fer es transmeta un anim al equip per aviam si consegim una victoria arlequinada


llista de convocats facilitada per la pagina oficial del Cesntre D'esports sabadell. www.cesabadell.cat

By: Germà


1 comentario: